Sunday, September 28, 2008

Ole is geboren!


Op maandag 22 september is onze prachtige zoon Ole geboren. Volledig: Olivier Willem Anton Roelofs. Belle zat gewoon op school, Bas was nog gewoon naar kantoor gegaan, maar werd toch wat eerder naar huis geroepen. En maar goed ook. Om 11.45u waren we in het ziekenhuis en om 14.04u was Ole er al. Een gezond mannetje van 2.74 kg en 51 cm. Cecile en Ole zijn echte toppers en maken het goed. (Nogmaals dank aan Chantal de Reus voor het oppikken van Belle op school, terwijl wij in het ziekenhuis waren.)
's Avonds kwamen Opa en Oma Roelofs terug in Johannesburg na een weekje vakantie in de Drakensbergen. Ze mochten -tot hun verrassing- meteen naar het ziekenhuis op kraamvisite. We hadden ze nog maar even niks verteld, om de auto reis in volledige kalmte te laten verlopen... Het kersverse gezinnetje van vier met Cecile, Bas, Belle en Ole voor de eerste kiekjes.






Cecile en Ole bleven nog twee nachtjes in het ziekenhuis - conform de Zuidafrikaanse procedures. Chantal, Brechtje en Margreet kwamen dinsdag al even een kijkje nemen. Woensdag eindelijk het hele gezin compleet thuis. Beschuit met muisjes en champagne! Dit weekend de eerste kraamvisite met Jasper/Anne/Milou op zaterdag, Evert/Kat op zondagmorgen en Joost/Ankie/Isa in de middag.

4 comments:

Tommy said...

Ole is geilll

Tommy said...

Ik zou ole doen


xx Belle

Tommy said...

Cecile is lekker

Tommy said...

Bas heeft een dikke W gegooid